Πακέτα κατασκευής Οικονομικής Ιστοσελίδας/E-shop

Πλέον ζούμε σε εποχές όπου η διαδικτυακή παρουσία επιρεάζει άμεσα το εισόδημα μιας επιχείρησης. Όλοι θα πρέπει να έχουν διαδικτυακή παρουσία, άσχετα με τη φύση του επαγγέλματός τους ,αλλά ιδιαίτερα όταν μιλάμε για καταστήματα. Γι'αυτό το λόγο, το Diadiktuo.eu πήρε την προτοβουλία να δημιουργήσει δύο εξαιρετικά οικονομικά πακέτα για όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα e-shοp ή για όσους θέλουν μια Ιστοσελίδα για να προωθήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Παρακάτω θα βρείτε τα δυο πακέτα. Το πρώτο πακέτο σας προσφέρει κατασκευή e-shop με όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεστε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ενώ το δεύτερο πακέτο πρόκειται για κατασκευή μιας απλής Ιστοσελίδας χωρίς καλάθι .

 

 

κατασκευή esho από 350€ σε 5 ημέρες
ΔΩΡΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ GOOGLE ADWORDS 75€

Το πακέτο περιέχει

- Φιλοξενία σε δικό μας ελληνικό dedicated server για ένα χρόνο.
- Κλείσιμο ονόματος για τη σελίδα σας.
Σχεδίαση eshop με βάση το αντικείμενό σας, πάνω σε ένα από εκατοντάδες template μας.
- Καλάθι αγορών με επιλογές πληρωμής αντικαταβολής, PayPal και εύκολο check-out.
- Back-office διαχείριση του eshop σας σε όλη του τη λειτουργηκότητα.
- Ανέβασμα μέχρι και 50 προϊόντων.

 

κατασκευή Ιστοσελίδας από 200€ σε 3 ημέρες

Το πακέτο περιέχει

- Φιλοξενία σε δικό μας ελληνικό dedicated server για ένα χρόνο.
- Κλείσιμο ονόματος για τη σελίδα σας.
Σχεδίαση της Ιστοσελίδας με βάση το αντικείμενό σας, πάνω σε ένα από εκατοντάδες template μας.
- Δημιουργία μέχρι 5 στοιχείων μενού μέχρι 3 υπομενού το καθένα.
- Back-office διαχείρισης της σελίδας σας.

 

 

ΕΧΤRA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

- Προσθήκη 50 επιπλέων προϊόντων +50€ || +3 ημέρες

- Διασύνδεση πληρωμή με κάρτα +180€ || + x ημέρες

- Δεύτερη Γλώσσα (Αγγλική) +50 € || +3 ημέρες

- Προσθήκη Άρθρων 20€/10 άρθρα || + 1 ημέρα

Για την προσθήκη κάποιου extra εργαλείου στη σελίδα ή το e-shop σας (πχ one page check-out, εργαλείο ανάγνωσης σελίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ) μπορείτε να μας ρωτήσετε για το αν υπάρχει κόστος ,και θα σας ενημερώσουμε για αυτό και για τις ημέρες που χρειάζεται η υλοποίηση του

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ

- Όλες οι Ιστοσελίδες δημιουργούνται σε περιβάλλον Joomla και VirtueMart. - Ο χρόνος κατασκευής ξεκινά από όταν μας προμηθεύσετε με όλο το απαραίτητο υλικό και πληροφορίες που θα σας ζητήσουμε. Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας, θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία έναρξης της κατασκευής η οποία θα είναι το συντομότερο δυνατό. - Για να ξεκινήσει η κατασκευή, πέρα από το υλικό θα πρέπει να έχει γίνει και μια κατάθεση προκαταβολής 180€ για το βασικό πακέτο e-shop (των 350€) ή 120€ για το πακέτο απλής Ιστοσελίδας (των 200€). Εάν έχετε επιλέξει και extra υπηρεσίες θα πρέπει να γίνεται υπολογισμός της μισής τιμής τους στην προκαταβολή. ΣΗΜΕΙΩΣΗ : η προσθήκη πληρωμής με κάρτα για το e-shop πρέπει να εξοφληθεί ολόκληρη σαν υπηρεσία από την αρχή. - Εάν χρειάζονται επιπρόσθετες πληροφορίες/υλικό ,ο χρόνος κατασκευής μπαίνει σε παύση μέχρι μας προμηθεύσετε με το απαραίτητο υλικό και να μεταβείτε στην αποζημίωση του, εάν αυτό χρειάζεται. - Αλλαγές μπορείτε να κάνετε μετά το τέλος του 75% της κατασκευής και δικαιούστε μέχρι μια σειρά αναφορών/αλλαγών. Ανάλογα με το μέγεθος των αλλαγών, θα σας ενημερώσουμε και για την προσθήκη ημερών στην κατασκευή (μέχρι και 3 ημέρες το περισσότερο)