Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που δουλεύει η εταιρεία μας, μπορεί να βρείτε την απάντηση που ζητάτε στις παρακάτω συχνές ερωτήσεις. Πατήστε πάνω σε μία ερώτηση για να δείτε την απάντηση της.

Οι καταλήξεις .eu είναι πιο φθηνές απ' ότι οι καταλήξεις .gr, επομένως με το 1/3 του κόστους μπορείτε να έχετε 2-3 domain name.
Το αν η κατάληξη είναι .eu ή .gr, ΔΕΝ επηρεάζει διαφορετικά το SEO. Επίσης οι καταλήξεις .eu είναι ανερχόμενο όνομα για όλη την Ευρώπη.

Πολύ απλά γιατί η Joomla, έχει δομημένο κώδικά και είναι πλήρως επεκτάσιμη.
Μπορούν να κατασκευαστούν κάθε είδους ιστοσελίδες, από blog και portpholio, μέχρι e-shop και επαγγελματικές πλατφόρμες, π.χ. όπως να κοπής τιμολογίων.
Γίνεται εύκολη διαχείριση πελατολογίου και πολλά ακόμα.

Γιατί το Site σας θα πάρει Ελληνική IP για καλύτερες κατατάξεις SEO.
Επίσης, ο τεχνικός βάρδιας παρακολουθεί το site σας χωρίς να έχετε επιπλέον χρηματική επιβάρυνση και σας ενημερώνει αν παρουσιαστεί κάτι ύποπτο.
Ουσιαστικά, έχετε ένα "φύλακα security", που κάνει βάρδια 24/7 και μπορεί να πραγματοποιεί μικρο-συντηρήσεις του Site σας ΔΩΡΕΑΝ.
Όταν στείλετε κάποιο e-mail, δεν θα ψάξετε ποτέ να μας βρείτε στα τηλέφωνα ούτε θα είστε αβέβαιοι αν το λάβαμε, μιας και σας απαντάμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ.

Στη Joomla για να είσαι καλυμμένος, πρέπει να είσαι σωστός προγραμματιστής και να έχεις τη σελίδα σου στο σωστό Server.
Η εταιρεία μας, εγγυάται και για τα δύο. Τέλος το γεγονός, πως η Ελληνική Αστυνομία και οι Ένοπλες δυνάμεις έχουν επιλέξει τα Site τους να είναι σε joomla,
θα έπρεπε να μας καθησυχάζει. (Οπότε μιλάμε για υψίστη ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα.)

Οι υπηρεσίες μας, δεν συγκρίνονται με αυτές από το papaki.gr.
To papaki.gr παρέχει υπηρεσίες "black box", δηλαδή πραγματοποιεί απλά μια πώληση και μετά εσείς πρέπει να υλοποιήσετε αυτό που θέλετε.
Εμείς έχουμε Υ κόστος, αλλά παράλληλα είμαστε μαζί σας σε αυτό που θέλετε να υλοποιήσετε και μετά την πώληση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το papaki.gr αναφέρεται ως παράδειγμα. Δεν είναι στην πρόθεση μας να στοχοποίησουμε ή δυσφημήσουμε καμία εταιρεία.

Οι εταιρεία μας έχει ειδικευμένους προγραμματιστές και ζητάμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στις εργασίες προγραμματισμού που θα προσφέρουμε.
Δεν κοροϊδεύουμε τους πελάτες μας για να πάρουμε "εύκολο χρήμα". Τους ενημερώνουμε, ότι η ανάπτυξη του Site τους θα γίνει σε πυρήνα Joomla, στο οποίο έχουμε τεράστια εμπειρία.
Εξαρτάται από τον ίδιο τον πελάτη και αυτά που θα ζητήσει, για το κόστος που θα έχει η προσφορά που θα δώσουμε.
Αν ζητήσει (κάτι που συμβαίνει και συχνά) λίγα και συγκεκριμένα πράγματα, το κόστος θα είναι μικρό.
Έχουμε τη δική μας πολιτική χρεώσεων, γιατί πιστεύουμε ότι όλος ο κόσμος δικαιούται να έχει την ιστοσελίδα που θέλει.
Με άλλα λόγια, εμείς εμπορικά στοχεύουμε στην κατανάλωση, η οποία φαίρνει το κέρδος.